Tromsø Portalen
På webstedet Tromsø Portalen finner du mer informasjon om byen og lenker til en rekke ressurser som f.eks. hotell, bussruter, webkameraer, været, ledige jobber, bilder, hurtigbåtruter, severdigheter, kart og bilforhandlere. Tromsø er den største byen i nord.
.
rutetider.net
Color Line har båter som går i rute mellom Norge og havner i Sverige, Danmark og Tyskland.
   buss arendal      rutetider bergen      fergeruter troms      ferger i møre og romsdal      bussruter sarpsborg
     bussruter tromsø      rutetabeller hurtigbåt      ruter oslo      sørlandsbanen      vy togtider
.

Color Line sine linjer og ruter

Mest kjent er muligens båten mellom Oslo og Kiel, og kalles gjerne for Kielferga. Med denne kan en dra på et 2-døgns cruise, til Kiel og tilbake.

Men harry-handelruta mellom Sandefjord og Strømstad er muligens vel så godt kjent, i allefall blandt de som bor slik til at det er naturlig å ta denne båten. Den ene av fergene kuttet ut 20. november i 2022.

Hirtshals ligger nord i Danmark, i Vendsyssel-Thy, som er en del av Jylland. Vendsyssel-Thy er egentlig øya Nørrejyske Ø. Limfjorden skiller Vendsyssel-Thy fra fastlands-Jylland. Nok geogografi så langt. Color Line har båter som går henholdsvis Larvik og Kristiansand til denne småbyen.

Color Line sine rutetider finner du her.

Lenger ned på siden finner du rutetider for Telemark.o

Rutetider for Telemark

Liker en å reise med kollektivt er det buss, båt, fly, tog og andre transportmidler som gjelder. Mange av disse transportmidlene går i rute og for å finne ut når de tid disse har avgang (som oftest er det avgangstider som er viktige), så trenger en tilgang til rutetider. I "gamle dager" var det rutetabeller på papir som gjaldt. Nå til dags kan en finne rutetabellene på nett, om det i det hele og store eksisterer slikt, da. For en del transportselskaper gir ikke ut rutetider i form av rutetabeller, men en er nødt til å søke etter avgangstider. Da får en kanskje også opp ankomsttider.

Typiske heter rutetidene en etterspør gjerne bussruter, fergeruter og togtider, alt avhengig av hvilket transportmiddel en har tenkt å bruke. I noen tilfeller, når en søker, som nevnt over, kan en få opp rutetider for både buss og tog, avhengig av hvilket selskap en søker hos. Det gjør at en kan planlegge reisen helt fram, om en er nødt til å bruke flere transportmidler. Og det er jo kjekt!

På dette websteder finner du lenker til noen av rutetidene som gjelder i Telemark:

vipps Om tjenesten - Retningslinjer for personvern
Nord-Troms Web © 1999-2022